Victoria Beckham

David Beckham és Victoria Beckham kislánya, Harper

David-Victoria-Beckham-Harper-pletyka.jpg

A focista egy újabb gyermekkel és egy újabb tetoválással lett gazdagabb: ezúttal újszülött kislánya, Harper nevét varratta magára.
Beckham olyannyira el van ragadtatva nemrég született kislányától, hogy magára varratta a Harper nevet, mely a bal kulcscsontja felett kapott helyet.

Victoria viszont szebbnél szebb pici ruhácskákba öltözteti legújabb babáját. A kicsi Harper a legjobban öltözött babák soraiban élmezőnybe került!

Átlag: 3.9 (20 szavazat)

Victoria Beckham zsűrizik

Victoria Beckham

A trendi-maca új szerepben tündököl: az American Idol csapatához csatlakozott Bostonban egy újabb körre. Nem ez az első alkalom, hogy Vic zsűrizik és szóvivője szerint azért hívták újra vissza, mert a múltkor olyan természetes volt a többi zsűritaggal és a versenyzőkkel is... ha a karótnyeltség és flegmaság természetesnek számít... bár nála igen

Átlag: 2.9 (19 szavazat)

A Beckham-pár külön utakon?

Victoria Beckham

Victoria Beckham nehezen szakad el Amerikától, míg férje Olaszországban folytatja karrierjét. Nem lehet tudni, hogy Vic Európába költözik a három fiúval, vagy Los Angelesben maradnak. A pletykák szerint Victoria Amerikában szeretne maradni. Nem érzi jól magát Milánóban és nagyon frusztrálja, hogy nem érti az ottani nyelvet sem. A futballista feleség a Valentin napot sem töltöttte férjével, hanem folytatta ruhakollekciójának reklámturnéját.

Átlag: 3.5 (13 szavazat)

Lindsay Lohan szemtelenül koppint

Lindsay Lohan, Nicky Hilton, Mariah Carey, Nicole Richie, Victoria Beckham

Lindsay Lohan az utóbbi időben közel sem volt a csúcson, de ez a húzása már kritikán aluli... leutánozza mások ruháit. Nicky Hilton, Mariah Carey, Nicole Richie, Victoria Beckham cuccait koppintotta le, szinte egy az egyben... és ezek még csak azok az esetek, amelyeket elkaptak a fotósok... ki tudja ez már a hanyadik alkalom???

Átlag: 3.5 (24 szavazat)

Victoria Beckham a kifutóról öltözik

Victoria Beckham

Vic mindig is trendi, na meg egyedi volt.... de így sem rossz... méregdrága tervezők merész kreációit hordja vagy koppintja???? jó kérdés.... minden esetre a hasonlóság megdöbbentő.... aligha lehet véletlen.....

Átlag: 4.1 (18 szavazat)

És még kérdés, hogy Victoria Beckham plasztikázott-e???

Victoria Beckham

Megáll az ember esze! Még akadnak olyan emberek, akik szerint Vic kókuszdió nagyságú cickói a természet ajándékai... szerintem inkább egy menő plasztikai sebész ajándékai, na persze némi pénzmag ellenében :-) És mostanság meg pikk-pakk elpárologtak a labdácskák, Természet Anyánk bizti visszavette őket :-) vagy inkább a divat ragadta el a lufikat, a szilikon cici ugyanis nem menő az idén :-) na ne má'...

Átlag: 3.7 (47 szavazat)

A Beckham vityilló

Victoria Beckham,David Beckham

A híres Beckham család nem aprózza, ha házikóról van szó... amikor David és Vic átköltözött a gyerekekkel Amerikába, nem is volt kérdés, hogy Los Ageles legpazarabb villái közül választják majd ki a családi fészket... a pletykák szerint Victoria ragaszkodott a lehető legdrágábbhoz, ezzel is megalapozva elegáns belépőjét a nyugati parti elit körökbe...
És meg is vették az egyik legpazarabbat a környéken... a képek magukért beszélnek...

Átlag: 4.7 (31 szavazat)

Victoria Beckham jelmezeket tervez

Victoria Beckham

Úgy tűnik, új állása lesz Victoria Beckhamnek. Feltéve, ha az ex-Spice Girl is úgy akarja... ugyanis ő tervezheti Tom Cruise új filmjének jelmezeit. A pletykák szerint Tomra akkora benyomást tett Vic divattervezői tehetsége, hogy mindenképpen meg akarja nyerni a Hardy Men című mozi jelmeztervezőjének. Tom állítólag Posh Spice 34. születésnapján kérdezte meg az ünnepeltet,hogy érdekelné-e a dolog... szerintem érdekelni fogja :-)

Átlag: 3.4 (28 szavazat)

Victoria Beckham neveletlen kisfia

Victoria Beckham

A napokban Vic éppen a napi shoppint köreit rótta, amikor fotósok lepték meg egy üzletben. Persze ilyenkor bosszankodik a sztár-személy, hogy "rohadt vérszívók" meg ilyesmi, de azért kihúzza magát és arisztokratikus léptekkel elvonul. Most sem volt ez másként, viszont egy nemvárt esemény fűszerezte meg a pillanat unalmát. Vic kicsi fia kinyilvánította mindazt, amit a mami csak gondolt... egy gyors, ámde határozott nyelvnyújtással üdvözölte a sajtó egybegyült képviselőit :-)

Átlag: 4.1 (28 szavazat)

Címlap lányok

Victoria Beckham,Eva Longoria,Jennifer Aniston,Keira Knightley,Nicole Kidman,Jennifer Lopez,Katie Holmes

Néhány pletyka-morzsa a hölgyekről. Hogyan élnek? Mit szeretnek? Mik a titkaik?
Victoria Beckham például nagyon is jól megvan, köszöni szépen. Napi 24 órába vásárol, a cipőkre van kispecializálódva, a pletykák szerint minimum napi 5 új cipőt visz haza és akkor is megveszi a kiszemelt példányt, ha az esetleg nem jó a lábára. De, hogy minek??? Eva Longoria a táskákra esküszik, ő azokat gyűjti, de mostanság az új, mexikói jellegű, éttermével van elfoglalva, így a táskák most háttérbe szorultak.
Keira Knightley a nyilvános dühkitöréseivel tartja magát szinten, nem tagadja, sőt büszkén vállalja, hogy ő ezzel módszerrel vezeti le a feszültséget és az őt ért inzultusokat. Minden elismerésem az őt körülvevő embereké!
Jennifer Aniston mostanság állandó szereplője a bulvár híreknek. Ha Brad Pitt és Angelina Jolie neve szóba kerül, akkor legtöbb esetben Jenn is beleszövődik a story-ba, pedig másra sem vágyik, minthogy békén hagyják. Már évek óta elvált Bradtől és felépítette a saját életét, de mégsem szállnak le róla.
Nicole Kidman mostanság terhességével kapcsolatban van a címlapokon, egyre jobban látszik rajta, hogy jön a baba és már arról folynak a találgatások, hogy kisfia avagy kislánya lesz-e a színésznőnek.
Reese Witherspoon nehéz időket élt át az utóbbi hónapokban. Szakmai sikerei mellett a házassága tönkre ment és elváltak férjével. Most arról megy a találgatás, hogy ki az új pasija.
Jennifer Lopez, pedig most éli legboldogabb napjait. Nemrégiben életet adott ikreinek és most csak velük foglalkozik. A pletykák szerint a picik tölgyfa bölcsőben pihennek, aranyozott, gyémánt csörgővel játszanak és Tom Cruise lesz a keresztapjuk.

Átlag: 4 (23 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji