Vanessa Hudgens

Az álompár külön utakon

hsm-pletyka.jpg

Vanessa Hudgens és Zac Efron - a HSM sztárjai - 4 év együttlét után, külön utakon folytatják. A pletykák szerint barátként váltak el... Amíg Zac a Twilightos sztárokkal - Kellan Lutz és Taylor Lautner - bulizik, addig Vanessa sem unatkozik otthon. Nemrég ünnepelte 22.-ik szülinapját egy ex-q nightclubban, Las Vegasban. A bulizós társaság élvonalában tombolt a szintén szingli Ashley Tisdale és Brittany Snow is. A party fergetegesre sikeredett :-)

Átlag: 3.6 (30 szavazat)

Zac Efron és Vanessa Hudgens szerelemben, boldogságban

zac-efron-vanessa-hudgens-lakers-03.jpg

A HSM sztárok zsenge koruk ellenére igen éretten kezelik a párkapcsolatukat. Már jó ideje együtt vannak és úgy tűnik tart a szerelem. Pletykák jöttek, pletykák mentek, de a turbékoló pár még együtt van. Zac filmes irányban menetel, Nessa inkább a zene felé kacsingat, de mindketten igéretes, fiatal tehetségek. És igen jót tett Zac imázsának ez a frizura, tök jól áll neki...

Átlag: 4.4 (40 szavazat)

Megalázták Vanessa Hudgens-t

Vanessa Hudgens

A HSM csinos sztárja megdöbbent és megalázva érezte magát, amikor a Bandslam c. film meghallgatásán a válogató stáb felszólította, hogy énekeljen nekik.
A színésznőt azért döbbentette meg ennyire a kérés, mert azt hitte, hogy a High School Musical főszerepével már kellőképpen bebizonyította, hogy mire képes. Az ifjú tehetség ugyan megkapta a szerepet, de a kérés akkor is lesújtotta.

Átlag: 3.8 (47 szavazat)

Vanessa Hudgens mégsem lesz menyasszony

Vanessa Hudgens

A High School Musical filmek üdvöskéje mégsem lesz menyasszony... olyan pletykák keringtek, ugyanis, hogy Zac Efron - Vanessa filmbeli partnere, aki a való életben is a pasija - minden bátorságát összeszedte és megkérte kedvese kezét. Egyes források már azt is tudnivélték, hogy merre lesz az esküvő :-) de Zac-i fiú tisztázott mindent és elmondta, hogy meg sem fordult még a fejében a házasság... a rajongóknak ez egy kis megkönnyebülés... Vancsinak meg egy szelet citrom...

Átlag: 4.2 (49 szavazat)

Csipkerózsika és az ő hercege

Vanessa Hudgens, Zac Efron

Vanessa Hudgens és Zac Efron napjaink legszebb szerelmespárja… szépek külön-külön is, de együtt mégjobban. Ez a gondolat adta ennek a fotónak is az ötletét, hiszen az ő story-juk is olyan, mint egy valóra vált tündérmese…

Mindezek mellett szakmai elismerésekből sincs hiány… Zac, például, az év áttörő alakításáért kap elismerést a ShoWest szervezésében április 2-án, Las Vegas-ban.
ShoWest a legtekintélyesebb, több napon keresztül tartó rendezvénysorozat, mely egyben a filmes világ kereskedelmi bemutatója is. A ShoWest-en nyáron megjelenő jelentős stúdió, de független játékfilmek vetítései zajlanak, különleges események kerülnek megrendezésre Hollywood legforróbb csillagaival.
És miért Zacet választották erre a kitüntetésre:
Az utóbbi időben nagyon sokan felfigyeltek a fiatal színész hihetetlen tehetségére. Tagadhatalan jelenléte a képernyőn és sármja összekapcsolta a rajongókat szerte a világon.

Átlag: 4.4 (60 szavazat)

Vanessa Hudgens és Zac Efron útban hazafelé

Vanessa Hudgens, Zac Efron

Vanessa és Zac a minap ismét a fotósok prédájává vált... a reptéren, Los Angelesben. A két fiatal éppen az egyik padon várakozott, amikor rájuk rontottak a kamerák...na, nem nagyon zavartatták magukat, még egy csók is elcsattant... persze csak a kalap mögött :-)

A pletykák szerint hazafelé tartottak, ill. Vanessa – a képen látható - házába... ami – valljuk be- nem semmi kis vityilló...

Átlag: 4.7 (68 szavazat)

Az est, amikor az álmok valóra válnak…

Anne Hathaway, Heidi Klum, Nicole Kidman, Vanessa Hudgens, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon

Az idén is megrendezésre kerülő – a sorban a 81. - Oscar gála a szokásos pompában zajlott. A filmes szakma színe-java jelen volt vagyonokat érő kreációkban, luxus ékszerekkel. Íme a legjobban öltözött hölgyek sora, a teljesség igénye nélkül:

Anne Hathaway, egy klasszikus Armani-ban

Heidi Klum, egy vérpiros Roland Mouret kreációban, 900 000 dolcsis ékszerekkel

Kate Winslet, egy fekete Stefano Pilati-ban, gyémánt ékszerekkel

Nicole Kidman, egy L'Wren Scott kreációban, antik ékszerekkel

Sarah Jessica Parker, a mindig nyerő Dior-ban, gyémánt ékszerekkel

Vanessa Hudgens, egy Marchesa-ban, olyan, mint a fiatal Audrey Hepburn

Angelina Jolie, Elie Saab kreációban, smaragd fülbevaló, nyaklánc

Jennifer Aniston, Valentino-ban, Bulgari gyémántokkal

Reese Witherspoon, Rodarte kreációban, antik ékszerekkel

Átlag: 4.4 (28 szavazat)

Golden Globe 2009

Eva Longoria,Kate Winslet,Eva Mendes,Anne Hathaway,Vanessa Hudgens,Jennifer Lopez,Zac Efron,Brangelina

A 2009-es Golden Globe is a megszokott pompában zajlott. A divattervezők fantáziája szárnyalt és itt az eredmény...
Nektek meg egy kis ízelítő...
Eva Longoria Reem Acra, Kate Winslet Yves Saint Laurent, Eva Mendes Christian Dior, Anne Hathaway Armani kreációban pompázott. Angelina és Brad is jelen voltak, Vanessa Hudgens és Zac Efron is mint egy pár jelent meg a neves eseményen. Az est koronázatlan királynője Jennifer Lopez volt. Fantasztikusan szexi ruhában jelent meg, csak nemrégen szült, de az alakja mégis kifogástalan...

Átlag: 4.2 (35 szavazat)

Boldog szülinapot Ashley!

Ashley Tisdale, Zac Efron, Vanessa Hudgens

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel....Ashley Tisdale, Zac Efron, Vanessa Hudgens egy asztalnál, Ashley szülinapján... mindenki párban van: Zac és Vanessa, Ashley és Mr.X.... ki lehet ez a pasi??? Minden esetre látszólag nyugi van a biliben és teljes az egyetértés... mint egy nagy, boldog baráti társaság... ez csak a látszat lenne, vagy tényleg ilyen jóban vannak a sok viszontagság ellenére?reméljük nem csak a fotós kedvéért megy a műsor...

Átlag: 4.5 (78 szavazat)

Vanessa Hudgens és Zac Efron, tombol a szerelem

 Vanessa Hudgens,Zac Efron

Minden viszontagság ellenére Vanessa és Zac kitart egymás mellett! A Szerelmes Hangjegyek sztárjai az életben is egymásra találtak, majd szakítottak, majd ismét járni kezdtek... mindenki keverte a dolgot körülöttük; a barátok, a média... de a kapcsolatuk kiállta a próbatételeket és talán erősebb, mint valaha... csak így tovább fiatalok! ;-)

Átlag: 4.5 (319 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji