Schobert Norbert

Operabál 2009

Schobert Norbert, Rubint Réka, Horváth Éva, Szekeres Nóra, Kiszel Tünde

Az idén is megrendezésre kerülő – hagyománynak számító – budapesti Operabál az elegancia jegyében zajlott. Mindenki jelen volt, aki ma számít a magyar közéletben... és az is, aki jegyhez jutott :-)
Schobert Norbert és Rubint Réka, Horváth Éva, Kiszel Tünci, Szekeres Nóri... hogy a javát említsem....
Nóri ruhája fantasztikus volt, egy törtfehér kreáció, ami nagyon jól állt neki, Réka lila-rózsaszín ruhája a cici kiemelésre hajtott, Éva a visszafogott eleganciát lovagolta meg, Tünci pedig ismét hozta a formáját... a kanárisárga tütü magáért beszél :-)

Átlag: 3.5 (33 szavazat)

Rubint Réka sikereinek férje is örül

Rubint Réka, Schobert Norbert

Nagyon édes volt Norbitól ez a gesztus... térdre ereszkedve, virágokkal ünnepelte asszonykáját. Úgy tűnik nagyon örül, hogy Réka új kollekciója sikeres... nem csoda, hiszen asszonykája ezáltal szép pénzt hoz a konyhára...

Átlag: 3 (35 szavazat)

Tabletta botrány

Scobert Norbert, Béres Alexandra

Béres Alexandra és Schobert Norbert csapnak össze a kilókkal hétről hétre egy kereskedelmi tv műsorában, a Nagy Fogyásban. Alig múlt el 2 adás és már mindenki fogyasztó szerekről, háj égető csodaszerekről, étvágycsökkentőkről és mindenféle "veszélymentes" tabikról beszél. A pletyka szerint Alexandra vetett be először ilyen készitményt, ami szerinte természetes alapú és ártalmatlan. Norbi nem hajlandó nyilatkozni a témában. Vesztve érzi a versenyt a harci macskával szemben? Vagy pont ezek a tabletták az ő malmára hajtják a vizet?

Átlag: 3.2 (20 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji