Rubint Réka

Bálozás hazai módra

Rubint Réka, Király Linda, Horváth Éva, Kiszel Tünde

Az idei bálszezon kiemelkedő karakterei nem véletlenül érdemelték ki ezt a "kitüntető figyelmet", ugyanis a ruhakölteményeik magukért beszélnek. Kiszel Tüdnde habcsók kreációja már senkit sem lep meg, szinte már fura lenne, ha kicsit izlésesebben jelenne meg egy-egy összejövetelen. Rubint Réka ruhájára a "báli-ruha" kifejezés kicsit erős, inkább a "báli-mini" szó illene a flatni ruhafecnire.
Viszont Király Linda és Horváth Éva rucija messze hozza a csinos-elegáns-stílusos vonalat... bravo lányok!

Átlag: 3.7 (19 szavazat)

Operabál 2009

Schobert Norbert, Rubint Réka, Horváth Éva, Szekeres Nóra, Kiszel Tünde

Az idén is megrendezésre kerülő – hagyománynak számító – budapesti Operabál az elegancia jegyében zajlott. Mindenki jelen volt, aki ma számít a magyar közéletben... és az is, aki jegyhez jutott :-)
Schobert Norbert és Rubint Réka, Horváth Éva, Kiszel Tünci, Szekeres Nóri... hogy a javát említsem....
Nóri ruhája fantasztikus volt, egy törtfehér kreáció, ami nagyon jól állt neki, Réka lila-rózsaszín ruhája a cici kiemelésre hajtott, Éva a visszafogott eleganciát lovagolta meg, Tünci pedig ismét hozta a formáját... a kanárisárga tütü magáért beszél :-)

Átlag: 3.5 (34 szavazat)

Kinek a pap, kinek a papné..... sztár-divat HU

Rubint Réka, Szekeres Nóra, Dér Heni,Stahl Judit

Celebjeink ízlése olyan sokszínű, amit már csak nehezen lehet követni..... bár azt meg kell hagyni, hogy határozott álláspontot képviselnek és ahhoz maradéktalanul hűek... Itt van például Rubint Réka, aki a - néha már közönségesen - szexi vonalat képviseli... cici fel, bugyi ki... bár a szépen kidolgozott izmok még nem mindig teszik indokoltá a Micsoda Nő! szerkót :-)

A totális ellentét: Stahl Judit, aki egy múlt századi matróna szekrényéből válogat...és talál... egy szelídebb darabot....

Szekeres Nóri, a kis, cserfes csajból lett dögös nőci, olykor kislányos, olykor meg igen nagylányos, bár csak finoman...

Dér Heni... jó ízlés, de ez a fekete haj úgy öregíti... én nem értem, hogy miért ragaszkodik hozzá... végzet asszonya világosabb hajszínnel is lehetne...

Átlag: 3.6 (23 szavazat)

Rubint Réka szereti a merész darabokat

Rubint Réka

A fitness-lady nemrégen bemutatott kollekciójáról már messziről világít, hogy tökéletes alakú, merész hölgyeknek készült... Na, de mi van a többi 90%-al, akinek nem kifogástalan a teste??? Ej-ej... a finess-lady megint csak magára gondol... a többiek meg járjanak amiben akarnak... Pedig ha lenne egy kis üzleti érzéke, akkor méretet venne a Nagy Fogyás "sztárjairól" és abban a számban is forgalmazná a ruháit... bizton állítom, hogy sokkal több RR cucc csámpázna az országban... :-)


Átlag: 4.1 (50 szavazat)

Rubint Réka sérelmei

Rubint Réka

Réka "megsebzett-kacsa" története már kicsit túl lett lihegve. Igen, szegény fitness-lady... meg kirúgta az Alexandra a Norbi miatt... meg is alázta.... oh, te jó ég ezt egyszerűen nem lehet kiheverni... nevetséges a dolog, Réka azt hiszi, hogy eddig az országban csak őt rugták ki, egyszerűen nem tudnak Norbival lekattanni erről a témáról. Egy interjúban Réka ezt nyilatkozta (a stop.hu-n olvasható):

"Meggyőződésem, hogy Norbi a végzetem. Nélküle nem tudnám elképzelni az életemet. Évekig Béres Alexandra fitnesztermében dolgoztam edzőként. Korrekt embernek ismertem meg, de miután feleségül mentem Norbihoz, azonnal kirúgott."

Na már most... mi a fene köze van Norbi iránt érzett határtalan szenvedélyének az ominózus esethez??? És főként hogyan kerülnek egy gondolat menetbe?? Egy kicsit már beteges a dolog..... lehet, hogy Réka az ágyban is erről fantáziál?

Vagy csak igyekeznek Norbival minél jobban lejáratni Alexandrát???

Átlag: 3.9 (66 szavazat)

Rubint Réka sikereinek férje is örül

Rubint Réka, Schobert Norbert

Nagyon édes volt Norbitól ez a gesztus... térdre ereszkedve, virágokkal ünnepelte asszonykáját. Úgy tűnik nagyon örül, hogy Réka új kollekciója sikeres... nem csoda, hiszen asszonykája ezáltal szép pénzt hoz a konyhára...

Átlag: 3 (35 szavazat)

Zimány Linda és Dukai Regina Rubint Réka ruháiban

Zimány Linda, Dukai Regina, Rubint Réka

Újabb képek Rubint Réka nagysikerű kollekciójának darabjairól, ezuttal Zimány Linda és Dukai Regina tolmácsolásában...

Átlag: 3.9 (51 szavazat)

Rubint Réka kollekció

Rubint Réka

Réka megint meglepte a nagyérdeműt... csak kapkodjuk a fejünket: fitness kazetták, saját szépségszalon, most meg egy saját Rubint Réka kollekció... a fitness-lady nem vesztegeti az idejét. A héten megrendezett bemutatón híresebbnél híresebb modellek (Zimány Linda, Dukai Regina ...) vonultak Réka ruháiban, na persze Réka is felpróbálta a darabokat...Sőt még Norbi is kapott egy Réka-darabot... egy fehér polót, amin Réka arca van, arany mozaikokból kirakva

Átlag: 4 (36 szavazat)

Sztár-szurka

Réka vs Claudia

A fitness lady, Rubint Réka és a talk-show királynő, Liptai Caudia,
fasírtban van. És hogy miért? Réka nem érti, Claudia pedig a médián
keresztül szurkálódik (csak ki ne szúrja Réka mű-cicijeit). Norbi majd rendet tesz közöttük, hisz mégis csak egy ex-rendőrrel állunk szemben.

Átlag: 3.4 (27 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji