Robert Pattinson

Kristen Stewart talpig Carolina Herrera-ban

Alkonyat - Hajnalhasadás-pletyka1.jpg

Kristen Stewart egy eredeti Carolina Herrera menyasszonyi ruhában vonult a filmbéli oltár elé, hogy nőül menjen Robert Pattinsonhoz. A fantasztikus, kézzel vart ruha csipkebetétes háta fokozta az ünnep eleganciáját és a csini Manolo Blahnik cipellő igazi Hamupipőke feelinget kölcsönzött a meseszép menyasszonynak. Biztos fura volt Kristennek átélni a kamu házasságkötést azzal az emberrel, akivel lehet, hogy egyszer a valóságban is újra veszi ezt a jelenetet :-) Bár megvolt a főpróba!

Átlag: 4 (29 szavazat)

Az Alkonyat-mánia erősebben tombol, mint valaha

Twilight Saga pletyka.jpg

Az Alkonyat - Hajnalhasadás a legoptimistább előrejelzéseknek megfelelően teljesített a nyitóhétvégéjén: az Egyesült Államokban 139,5 millió dollárt hozott három nap alatt, világszerte összesen pedig 283,5 milliót. A sorozat Újhold című, 142,8 millióval startoló második részét nem sikerült leköröznie Amerikában, viszont a világszintű összbevételt tekintve ez a sorozat legjobban induló darabja. Amerikában ez minden idők ötödik legjobban nyitó filmje, a világranglistán pedig a tizedik helyet szerezte meg, kiütve az Újhold-at.

A film amerikai közönségének 80%-a nőkből állt, és több idősebb beült rá, mint a korábbi filmekre: a nézők 50%-a huszonöt év feletti volt, szemben a tavalyi Napfogyatkozás-sal, ahol 54% huszonöt év alatti volt. A közvélemény-kutatások szerint a közönségnek kevésbé jött be ez a film, mint az előző: míg azt átlagosan ötös alára, ezt négyes fölére értékelték.

A Táncoló talpak 2 (hazai premier: december 22.) részben az Alkonyat-film áldozatává vált: csak 22 milliót hozott, miközben az előrejelzések szerint 30 millió fölött kellett volna teljesítenie. Az első rész öt évvel ezelőtt 41,5 milliót hozott az első hétvégéjén. A forgalmazó reméli, hogy a hálaadás hosszú hétvégéjén jól teljesít majd a film, ugyanakkor sok versenytársa lesz: szerdán kerül kint a mozikba a Karácsony Artúr, a Hugo és a The Muppets is.

Nagyon jól teljesített a George Clooney főszereplésével készült Utódok (The Descendants, hazai premier: február). A filmet még csak 29 moziban kezdték játszani, mégis megcsípte az országos bevételi lista tizedik helyét 1,2 millió dolláros bevétellel, ami remek 42 138 dolláros mozinkénti átlagot takar.

A tízes észak-amerikai toplista (zárójelben a hétvégi bevétel és az eddigi összbevétel millió dollárban):

Átlag: 4.9 (10 szavazat)

The People’s Choice Awards 2011

twilight-pletyka2.jpg

Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner édeshármasban ücsörögtek a Los Angelesben megrendezésre kerülő The People’s Choice Awards 2011 gálaestjén. Kristen a csini Jimmy Choo’s Vita szandijában tipegett ki a "Kedvenc színésznő" kategória győzteseként. Olyan színésznőket utasított maga mögé, mint Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Julia Roberts és Katherine Heigl. Valamint a The Twilight Saga: Eclipse vitte el a "Legnépszerűbb film" kategória díját, lekörözve az Alice Csodaországban-t, az Iron Man 2-t és Toy Story 3-at!

És az is kiderült, hogy Robert Pattinson lesz az egyik, aki átadja az idei Golden Globe (Arany Glóbusz) díjakat. Az ünnepség házigazdája ismét Ricky Gervais lesz.
A Cecil B. DeMille életműdíjat Matt Damon nyújtja majd át Robert De Nirónak.

Átlag: 4.3 (34 szavazat)

Water for Elephants - sikerfilm a láthatáron!

witherspoon-pattinson-pletyka.jpg
Twilight rajongók figyelem: Reese Witherspoon és Robert Pattinson nagy dobásra készül! Legújabb közös filmjük már eddig is nagy port kavart, pedig csak a tavasszal lesz a premier... A történet szerint Pattinson 23 éves állatorvos tanuló(Jacob!!!), aki egy vándorciszkuszhoz szegődik, ahol majd felhasználja az egyetemen tanultakat. Ott találkozik Reese Witherspoon-nal(Marlena), akibe bele is szeret - ezzel csak az a probléma, hogy a hölgy már férjnél van...
Reese Witherspoon és Robert Pattinson karakterének a filmben 5 közös gyermeke van. Robertben ez elindított valamit és azt nyilatkozta, mindig is szeretett volna fiatal apuka lenni.
Kristen ehhez mit szól?
Hát, azt, hogy ő még messze nem áll készen egy babára... érthető, hisz még ő is egy félszeg kislány...
 

Átlag: 3 (13 szavazat)

Eclipse trailer


Átlag: 4.6 (36 szavazat)

Edward és Bella babája - Twilight-baby

Robert Pattinson, Kristen Stewart

A Twilight rajongók nem pihennek, igaz még csak az első 2 könyv filmadaptációja volt látható a mozikban, mégis a vérbeli rajongók már megálmodták Edward és Bella születendő kisbabáját, Renesmee-t. Időt, energiát nem spórolva készítettek egy montázst, amin Edward és Bella a még meg nem született gyermekükkel látható... azt viszont meg kell hagyni, hogy a képek nagyon jók és a baba iszony cuki..:-)

Átlag: 4.3 (36 szavazat)

Twilight őrület

Kristen Stewart,Robert Pattinson

Az Alkonyat (Twilight) Stephenie Meyer első regénye, a Twilight sorozat első tagja, amellyel az írónő azonnal tinédzserek és fiatal nők millióit hódította meg. Az első részt további három rész követte: New Moon (Újhold), Eclipse (Napfogyatkozás) és Breaking Dawn (Hajnalhasadás).

A világsikert követően a szereplők milliók bálványává váltak és a történet folytatódik, a második rész - Újhold - november 20.-án bebütál a tengerentúli mozikban.

A románc halandó és vámpír között tovább szárnyal: Bella egyre mélyebbre merül a természetfeletti lények világában – így aztán még nagyobb veszélyben találja magát, mint korábban.

Bella majdnem tragikus végkimenetelű 18. szülinapja utána Edward Cullen és családja úgy döntenek: a lány biztonsága érdekében elhagyják Forks városát. Ahogy az összetört szívű Bella kóborol az iskola folyosóin, rájön, szerelmét csak akkor érzi igazán közel magához, amikor veszélyben van. Gyerekkori barátja, Jacob Black segítségével felújít egy régi motort, amellyel szabadon kalandozhat. A közösen eltöltött idő meglágyítja Bella megfagyott szívét, fokozatosan egyre közelebb kerül Jacob-hoz a titokzatos Quileute törzs tagjához, akinek szintén megvan a saját, féltve őrzött titka.

Amikor egy véletlen találkozás alkalmával Bella szemtől-szembe kerül korábbi ellenségével, és egy természetfeletti erőkkel bíró farkas menti meg szörnyű helyzetéből, világos lesz: Bella még mindig nagy veszélynek van kitéve. Versenyre kel az idővel, hogy megtudja a Quileute törzs titkát és a valódi okot, amiért Edward elhagyta őt. Az út végén pedig vár rá szerelme, és feltehetőleg halálos kimenetelű találkozásuk.

íme egy kis előzetes...

Átlag: 4.7 (61 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji