Reese Witherspoon

Water for Elephants - sikerfilm a láthatáron!

witherspoon-pattinson-pletyka.jpg
Twilight rajongók figyelem: Reese Witherspoon és Robert Pattinson nagy dobásra készül! Legújabb közös filmjük már eddig is nagy port kavart, pedig csak a tavasszal lesz a premier... A történet szerint Pattinson 23 éves állatorvos tanuló(Jacob!!!), aki egy vándorciszkuszhoz szegődik, ahol majd felhasználja az egyetemen tanultakat. Ott találkozik Reese Witherspoon-nal(Marlena), akibe bele is szeret - ezzel csak az a probléma, hogy a hölgy már férjnél van...
Reese Witherspoon és Robert Pattinson karakterének a filmben 5 közös gyermeke van. Robertben ez elindított valamit és azt nyilatkozta, mindig is szeretett volna fiatal apuka lenni.
Kristen ehhez mit szól?
Hát, azt, hogy ő még messze nem áll készen egy babára... érthető, hisz még ő is egy félszeg kislány...
 

Átlag: 3.2 (9 szavazat)

Az est, amikor az álmok valóra válnak…

Anne Hathaway, Heidi Klum, Nicole Kidman, Vanessa Hudgens, Angelina Jolie, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon

Az idén is megrendezésre kerülő – a sorban a 81. - Oscar gála a szokásos pompában zajlott. A filmes szakma színe-java jelen volt vagyonokat érő kreációkban, luxus ékszerekkel. Íme a legjobban öltözött hölgyek sora, a teljesség igénye nélkül:

Anne Hathaway, egy klasszikus Armani-ban

Heidi Klum, egy vérpiros Roland Mouret kreációban, 900 000 dolcsis ékszerekkel

Kate Winslet, egy fekete Stefano Pilati-ban, gyémánt ékszerekkel

Nicole Kidman, egy L'Wren Scott kreációban, antik ékszerekkel

Sarah Jessica Parker, a mindig nyerő Dior-ban, gyémánt ékszerekkel

Vanessa Hudgens, egy Marchesa-ban, olyan, mint a fiatal Audrey Hepburn

Angelina Jolie, Elie Saab kreációban, smaragd fülbevaló, nyaklánc

Jennifer Aniston, Valentino-ban, Bulgari gyémántokkal

Reese Witherspoon, Rodarte kreációban, antik ékszerekkel

Átlag: 4.4 (28 szavazat)

Reese Witherspoon virgácsai

Reese Witherspoon

Reese kisasszony egy nemrégiben megrendezett díjátadón domborított... és nem is akár hogyan… egy népszerű weboldal nyilvános szavazásán őt választották meg a 2008-as év legjobb színésznőjének. Ez nem is olyan meglepő, de van egy pici pikantériája a dolognak. Ugyanis a mindig ápolt színésznő szokatlan állapotban jelent meg... kék-zöld foltokkal a térdén, narancsbőrös combikáját mutogatva... hát elég érdekes választás volt ez a kis fekete koktélruha, tanácsosabb lett volna valami hosszabb darabot választani :-0

Átlag: 3.8 (25 szavazat)

Reese Witherspoon "papucsa"

Reese Witherspoon

Bár októberi római vakációjuk óta mindenki tudta, hogy Reese Witherspoon és a Túl a barátságon sztárja, Jake Gyllenhaal egy pár, ők minden erejükkel tiltakoztak az állítólagos pletykák ellen. Pár hete azonban Jake hosszú udvarlás után végre bebocsátást nyert Reese Los Angeles-i luxusotthonába, ezzel hivatalossá tették kapcsolatukat, de a lakáskulcsokat csak szigorú feltételekkel kapta meg a színész. A cipőt még az előszobában papucsra kell cserélnie, nincs káromkodás a gyerekek előtt, ha mégis kicsúszik pár szitokszó a száján, kénytelen bocsánatot kérni Reese gyermekeitől... és ennyi, már kész is a Jake Papucs :-)

Átlag: 4.5 (22 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji