Kiszel Tünde

Bálozás hazai módra

Rubint Réka, Király Linda, Horváth Éva, Kiszel Tünde

Az idei bálszezon kiemelkedő karakterei nem véletlenül érdemelték ki ezt a "kitüntető figyelmet", ugyanis a ruhakölteményeik magukért beszélnek. Kiszel Tüdnde habcsók kreációja már senkit sem lep meg, szinte már fura lenne, ha kicsit izlésesebben jelenne meg egy-egy összejövetelen. Rubint Réka ruhájára a "báli-ruha" kifejezés kicsit erős, inkább a "báli-mini" szó illene a flatni ruhafecnire.
Viszont Király Linda és Horváth Éva rucija messze hozza a csinos-elegáns-stílusos vonalat... bravo lányok!

Átlag: 3.7 (19 szavazat)

Operabál 2009

Schobert Norbert, Rubint Réka, Horváth Éva, Szekeres Nóra, Kiszel Tünde

Az idén is megrendezésre kerülő – hagyománynak számító – budapesti Operabál az elegancia jegyében zajlott. Mindenki jelen volt, aki ma számít a magyar közéletben... és az is, aki jegyhez jutott :-)
Schobert Norbert és Rubint Réka, Horváth Éva, Kiszel Tünci, Szekeres Nóri... hogy a javát említsem....
Nóri ruhája fantasztikus volt, egy törtfehér kreáció, ami nagyon jól állt neki, Réka lila-rózsaszín ruhája a cici kiemelésre hajtott, Éva a visszafogott eleganciát lovagolta meg, Tünci pedig ismét hozta a formáját... a kanárisárga tütü magáért beszél :-)

Átlag: 3.5 (34 szavazat)

Kiszel Tünde megint vetkőzik

Kiszel Tünde

Na de Tüncike, már megint minek??? A naptár-lady megint beújított, ugyanis nem szeretne senkit megfosztani a bájaitól! A pletykák szerint rajongó tábora követelte a képeket :-) Tüncike pedig, saját véleménye szerint, jó karban van, így bátran állt a kamerák elé... viszont a fogaival is kezdhetne már valamit, ha testével már amúgy is végzett....És bár, saját bevallása szerint, nem reagál a negatív kritikára, azért néha mégis jó lenne, ha hegyezné a pici fülecskéjét és akkor biztosan nem készülnének ilyen képek... és minden tiszteletem a fotósé, az az ember egy hős :-) Ja, és ha valaki naptárt szeretne vásárolni, akkor a kiszeltunde.hu oldalon megteheti :-) ezek a képek is onnan vannak... hajrá, csak ne szégyenlősködjenek!!!


Átlag: 3.3 (25 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji