Katie Holmes

Katie Holmes-ből a végén még modell lesz!

katie-holmes-ann-taylor-pletyka.jpg

Katie Holmes a 2011-es, tavaszi Ann Tylor kampányban! A szendécske lánykából igazi modell lesz... Olyan elődök nyomdokába lép Ann Taylor-nál, mint Heidi Klum, Naomi Watts és Milla Jovovich. Katie kicsi kora óta rajong Ann munkáiért és egy régi álma válik valóra a munka kapcsán, ő lesz az "Ann Tylor-lány"!

Katie már bizonyított a Miu Miu 2009-es tavaszi kampányában, valamint a stylistjével(Jeanne Yang) tervezett kollekciójával, ami a Holmes & Yang névre hallgat.

Átlag: 5 (9 szavazat)

Tom Cruise privát serege

Tom Cruise, Katie Holmes

Tom és Katie kislányukkal, Surival töltöttek egy csodás napot egy híres brazil plasztikai sebész birtokán. Tom jócskán gondoskodott a biztonságról, így egy kisebb katonai bázis is velük tartott az egy napos kiruccanásra … négy autó kísérte őket a szállodától a strandig. Nem tudni, hogy miért volt erre szükség… lehet, hogy Katie terhessége miatt…
Vagy ez a Tom féle terror újabb mérföldköve…Ugyanis Tom hatására a korábban bájos Katie-ből egy megviselt arcú, fiús asszony lett. Katie mélyrepülése azzal kezdődött, hogy Cruise levágattatta vele hosszú, selymes haját.A hajdanán nőies fiatal lány csontsoványra fogyott, mellei eltűntek, bordája kilóg. A mélypont pedig kétségtelenül az volt, amikor Cruise farmerjában kezdett el mászkálni.
Lehet, hogy már menekülne a kapcsolatból, de férje egy hadsereggel akarja őt visszatartani?

Átlag: 3.3 (17 szavazat)

Katie Holmes az új MiuMiu arc

Katie Holmes

Tom Cruise félszeg neje a magasba tör... a kicsi Katie egyre jobban felveszi a Hollywood diktálta tempót. Először csak - Victoria Beckham irányítása alatt - új külsőt kapott, majd belevetette magát minden olyan elfoglaltságba, ami Tom Cruise feleségének dukálhat, most meg a MiuMiu új kampányarca lett... A fotók nagyon jók, végre kibontakozott Katie stílusa

Átlag: 4.7 (11 szavazat)

Katie Holmes, hová lettél?

Katie Holmes

Milyen cuki... Katie és Suri ugyanabban a ruhában :-o Annyira bejött Katienek ez az anyag, hogy rögtön kettőt is varratott belőle.... és együtt futkároznak benne a játszótéren... ugyanis Katie az utóbbi időben csak itt bukkan fel, meg a jóga óráin... mi történhetett vele, hogy így befelé fordult?... bár köztudott, hogy magánéleti gondjai vannak Tommal, de az már csitulni látszott.... de az is lehet, hogy ez csak a látszat.....

Átlag: 3.9 (13 szavazat)

Uuupssszz.... egy picit kínos!

Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Paris Hilton, Katie Holmes,Marcia Cross

Mármint az a kínos, hogy a hölgyek több ezer dolcsit pengetnek ki egy-egy divattervezőnek az egyedi kreációért és cserébe mit kapnak.... egy konkurens spinét ugyanabban a ruciban... ez már kész átverés...ja, és minden elismerés a rafinált tervezőknek, ehhez azért már kurázsi kell

Átlag: 4.3 (18 szavazat)

Katie Holmes megint bakot lőtt

Katie Holmes

Katie nem a jóízléséről híres... a színésznő ugyanis borzalmasabbnál borzalmasabb cuccokban parádézik, mióta saját ízlését próbálja kialakítani... pedig kezdetben Victoria Beckham a szárnyai alá vette a csendeske Katie-t és próbálta terelgetni a divat rögös útjain, de az utóbbi időben már ő sem segít neki és Katie divattanácsadója nyilván a színésznő vesztét akarja, különben sürgősen lebeszélte volna erről a paradicsom-madár szerkóról...

Átlag: 2.9 (25 szavazat)

Tom Cruise és Katie Holmes egy test, egy lélek

Tom Cruise,Katie Holmes

Sajna ez csak erre a képre igaz, ugyanis a valóságban a sztár-pár komoly magánéleti problémákkal küzd. Katie nem tudja megemészteni, hogy Tom nem becsüli őt eléggé. A pletykák szerint Katie-t depresszió kerítette hatalmába, amit Tom csak egyre jobban elmélyít a durva fellépésével és megalázó viselkedésével... Katie nem szólhat bele közös kislányuk, Suri, nevelésébe, Tom nem hallgat rá semmiben és már a személyzet sem tiszteli a színésznőt... Hát, ez kemény dió!

Átlag: 3.2 (35 szavazat)

Címlap lányok

Victoria Beckham,Eva Longoria,Jennifer Aniston,Keira Knightley,Nicole Kidman,Jennifer Lopez,Katie Holmes

Néhány pletyka-morzsa a hölgyekről. Hogyan élnek? Mit szeretnek? Mik a titkaik?
Victoria Beckham például nagyon is jól megvan, köszöni szépen. Napi 24 órába vásárol, a cipőkre van kispecializálódva, a pletykák szerint minimum napi 5 új cipőt visz haza és akkor is megveszi a kiszemelt példányt, ha az esetleg nem jó a lábára. De, hogy minek??? Eva Longoria a táskákra esküszik, ő azokat gyűjti, de mostanság az új, mexikói jellegű, éttermével van elfoglalva, így a táskák most háttérbe szorultak.
Keira Knightley a nyilvános dühkitöréseivel tartja magát szinten, nem tagadja, sőt büszkén vállalja, hogy ő ezzel módszerrel vezeti le a feszültséget és az őt ért inzultusokat. Minden elismerésem az őt körülvevő embereké!
Jennifer Aniston mostanság állandó szereplője a bulvár híreknek. Ha Brad Pitt és Angelina Jolie neve szóba kerül, akkor legtöbb esetben Jenn is beleszövődik a story-ba, pedig másra sem vágyik, minthogy békén hagyják. Már évek óta elvált Bradtől és felépítette a saját életét, de mégsem szállnak le róla.
Nicole Kidman mostanság terhességével kapcsolatban van a címlapokon, egyre jobban látszik rajta, hogy jön a baba és már arról folynak a találgatások, hogy kisfia avagy kislánya lesz-e a színésznőnek.
Reese Witherspoon nehéz időket élt át az utóbbi hónapokban. Szakmai sikerei mellett a házassága tönkre ment és elváltak férjével. Most arról megy a találgatás, hogy ki az új pasija.
Jennifer Lopez, pedig most éli legboldogabb napjait. Nemrégiben életet adott ikreinek és most csak velük foglalkozik. A pletykák szerint a picik tölgyfa bölcsőben pihennek, aranyozott, gyémánt csörgővel játszanak és Tom Cruise lesz a keresztapjuk.

Átlag: 4.2 (22 szavazat)

Páratlan párosok

Victoria Beckham,David Beckham,Jennifer Aniston,Angelina Jolie,Brad PItt,George Clooney,Tom Cruise,Katie Kolmes

Itt vannak mindjárt Beckham-ék. A dögös "házas-páros" kedvelt média célpont. A pletykák szerint azonban az ő mindennapjaik sem éppen mesébe illőek, mivel elegük lett Hollywoodból és Anglia után vágyakoznak, csak ott a bibi, hogy Davidet köti az 5 éves szerződés, így maradniuk kell... Azután ott van a Jennifer Aniston és Angelina Jolie "páros"...hát ők is elég sokat vigyorogtak együtt a címlapokon, na nem egyszerre ültek modellt ugyanis Brad Pitten meghúzták egymást és ha azt mondom, hogy szívből utálják egymást, akkor még a közelében sem járok az igazságnak... És ha már Brad Pittnél tartunk ő is gyakori vendég a címlapokon és szerencsére nemcsak a fennt említett hölgyek kapcsán :-) hanem George Clooney-val való barátsága miatt is olykor-olykor felbukkan a szép fiú az újágokban...És persze nem feledkezhetünk meg Cruise-ékról sem, akik körül is állandóan történik valami. Ott volt például Tom "meleg-botránya", na meg a megdöbbentő hírek kislányáról, Suriról, aki hihetetlen módon el lett kényeztetve... hát, érdekes kis társaság :-)

Átlag: 4.1 (22 szavazat)

Bíborba-pirosba

Victoria Beckham,Eva Longoria,Katie Holmes,Renée Zellweger,Penelope Cruz

A trendi celebek egyre inkább pirosba bújnak, ők is úgy vannak vele: ha a pirost választod, akkor nem nagyon hibázhatsz! Vic nagyon menő, Penelope is irtó szexi,de valahogy Renée-nek nem nagyon jött össze a dolog... viszont Eva elragadó.. mint mindig :-)

Átlag: 5 (11 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji