Kate Hudson

Kate Hudson babát vár?

kate-hudson-matt-bellamy-pletyka.jpg

A pletykák szerint Kate Hudson ismét babát vár. A 31 éves színésznő 14 hetes terhes és a boldog apuka Matt Bellamy - 32 éves - , a Muse frontembere. A pár szerint nem írtak a golyának, ám az mégis bekopogott! Kate-nek már van egy 7 éves kisfia az előző házasságából, Ryder. Hogy ő mit szól a közelgő testvérkéhez, azt senki sem kérdezte... :-)

Átlag: 3.7 (6 szavazat)

Nine - a 2009-es év sikerfilmje!

Nicole Kidman, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Sophia Loren, Fergie, Kate Hudson

A Nine a 2009-es év musical-romantikus film kategória jogosan várt nagy durranása. A film Arthur Kopit történetéből készült, ami 1982 Tony-díjat kapott, az akkor olasz szereplőgárdával életrekeltett történetért.

A idei évben újraélesztett történetben olyan sztárparádé vonul fel, ami biztosan a mozikba csalogatja a musical rajongókat:

Kate Hudson, mint Stephanie Necrophuros
Nicole Kidman, mint Claudia Jenssen
Sophia Loren, mint Mamma
Marion Cotillard, mintLuisa Contini
Penélope Cruz, mint Carla Albanese
Judi Dench, mint Lili la Fleur
Stacy "Fergie" Ferguson, mint Saraghina
Daniel Day-Lewis, mint Guido Contini

Amerikai premier dec.18-án volt... még egy kicsit és nálunk is feltűnik a mozikban

Átlag: 3.9 (7 szavazat)

Kate Hudson és Tornóczky Anita ... Mi lett veletek lányok?

Tornóczky Anita, Kate Hudson

Tornóczky Anita és Kate Hudson igazi belevaló, szexi csakszik voltak...anno... Anita a Bocsi-korszak alatt élte fénykorát, Kate pedig a híres Goldie mama szárnyai alatt mindig tuti volt a vásznon... Nem tudni mi történt, de Anitára nem lehet ráismerni, olyan kis szürke egérke lett. Kate pedig maszkulin irányba üget és nem áll jól neki... valaki fizesse már be egy kis cici-plasztikára :-)

Átlag: 3.2 (15 szavazat)

Kate Hudson kedvec táskája

Kate Hudson

Kate Hudson lázasan készülődik az esküvőjére... Owen Wilson a szerencsés, aki Kate-et oltár elé vezetheti idén nyáron. Látszik, hogy fülig szerelmes Kate-be... még öngyilosságot is megkisérelt, amikor szakítottak. Most pedig beteljesül egy tündérmese... mégpedig Owen leendő anyósának (Goldie Hawn) a birtokán :-) a pletykák szerint Kate nagyon boldog és minden szabad percében az esküvőt szervezi... ekkor kapták lencsevégre az élelmes fotósok, 2 alkalommal is... és ami közös a képeken: a bolgog ara és a kedvenc táskája, ami már-már kabala tatyóvá lépett elő.... nem rossz kis darab

Átlag: 3.9 (21 szavazat)

Kate Hudson ismét Owen Wilson-nal?

Kate Hudson ismét Owen Wilson-nal?

Nem kis port kavart, amikor Kate Hudson – az egyre sikeresebb színésznő, akivel tele vannak az újságok - és Owen Wilson szakítottak. Owen annyira rosszul viselte, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, Kate nagyon meg is ijedt, amikor megtudta… és persze mindenki őt okolta a történtekért… majd Owen lassan felépült és talpra állt a magánélete is, bár Kate nélkül... vagy mégsem?
Nem is olyan régen Kate-et fotósok kapták lencsevégre, amikor Owen lakásához hajtott, majd pár óra ottlét után távozott... ők nem nyilatkoznak, így csak találgatni lehet, hogy mi fől a fazékban :-)

Átlag: 4.1 (15 szavazat)

Bride Wars with Kate Hudson and Anne Hathaway

Kate Hudson, Anne Hathaway

Liv(Kate Hudson) és Emma(Anne Hathaway) gyermekkoruk óta legjobb barátnők...és már azóta azt tervezgetik, hogy amikor majd megnőnek és rátalálnak az igazira, akkor milyen helyen mondják ki a boldogító igent… a Plaza Hotel, New York a kiszemelt álomhely… telik-múlik az idő, mígnem a lányok rátalálnak az igazira és az esküvőt szervezik. De egy pici hiba csúszik az idillbe.... ugyanazon a napon esküdnek és reményeik szerint a “kiszemelt álomhelyen”.... na, de melyikük? Most derül ki, hogy milyen erős a barátságuk, de mielőtt erre fény derülhetne beindul a harc a két ara között.... szórakoztató, könnyed, laza

Átlag: 4.3 (16 szavazat)

Kate Hudson értékeli a médiát

Kate Hudson

Kate mamája, Goldie Hawn szerint nem kell a média elől menekülni, hiszen egy sztár abból él, hogy foglalkozik vele a nagyérdemű... Kate megfogadta a mama tanácsát és büszkén pózol a kameráknak

Átlag: 5 (2 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji