Jessica Alba

Valentin nap /Valentine’s Day - a hónap romantikus filmje

Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Jessica Alba, Jessica Biel, Julia Roberts

A film Los Angeles-i párok és szinglik szerelmi életének fordulópontjait mutatja be, melyekre természetesen a szerelmesek nagy napján kerül sor. Ennyi sztár egész biztosan még nem játszott együtt. A női oldalt Jessica Biel, Anne Hathaway, Jessica Alba, Julia Roberts, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Queen Latifah és Emma Roberts erősíti, míg a szerelmes férfiakat Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx és Carter Jenkins képviseli. Az egymást keresztező szerelmi történeteket a romantikus vígjáték nem kisebb szakembere, mint Garry Marshall (többek közt a Micsoda Nő! és a Neveletlen Hercegnő rendezője) fogja össze.

 


 

Átlag: 4.4 (16 szavazat)

Tündöklő kismamák

Nicole Kidman,Jessica Alba

Nicole Kidman és Jessica Alba is a finish-ben van... még egy pici és kint lesznek a babák... bár a pletykák szerint mindkét színésznő bánja egy kicsit, hogy vége a 9 hónapnak, mert mindketten szinte dalolva vészelték át ezt az időszakot... látszik is a képeken, hogy csak úgy ragyognak... sok sikert nekik a továbbiakhoz :-)

Átlag: 4.6 (26 szavazat)

Az idei Oscar gála legjobban öltözött hölgyei

Cameron Diaz,Nicole Kidman,A Hathaway,C Blanchett,M Cotillard,Renee Zellwegger,Heidi Klum,Jessica Alba,Penelope Cruz

A hétvégén megrendezésre kerülő 80. Oscar díjkiosztón a filmes szakma színe-java képviseltette magát. A filmes elismerések mellett a színésznők ruhái is legalább annyira érdekelték a sajtót, mint maguk a díjazottak. Az idei év sláger színei a fekete, a fehér árnyalatai és a piros voltak. A fekete képviselői: Penelope Cruz egy cuki Chanel-ben, Nicole Kidman egy Balenciaga-ban és Jennifer Garner egy Oscar de la Renta-ban tündökölt. A fehéres árnyalatok képviselői: Cameron Diaz egy Dior-ban, Marion Cotillard egy Jean Paul Gaultier-ben, Renee Zellweger egy Carolina Herrera-ban. Heidi Klum és Anne Hathaway pedig pirosban pompázott.
És íme a díjazottak listája(a teljesség igénye nélkül):

Legjobb film: Nem vénnek való vidék (Ethan Coen, Joel Coen, Scott Rudin)

Legjobb színész: Daniel Day-Lewis (Vérző olaj)

Legjobb színésznő: Marion Cotillard (Piaf)

Legjobb mellékszereplő: Javier Bardem (Nem vénnek való vidék)

Legjobb mellékszereplőnő: Tilda Swinton (Michael Clayton)

Legjobb rendező: Ethan és Joel Coen (Nem vénnek való vidék)

Legjobb jelmez: Elizabeth: Az aranykor (Alexandra Byrne)

Legjobb smink és maszk: Piaf (Didier Lavergne, Jan Archibald)

Legjobb eredeti filmzene: Vágy és vezeklés (Dario Marianelli)

Legjobb vizuális effektek: Az arany iránytű (Michael L. Fink, Bill Westenhofer, Ben Morris, Trevor Wood)

Legjobb animációs film: L’ecsó (Brad Bird)

Átlag: 4.5 (15 szavazat)

Angelina Jolie csúcs-szexi

Angelina Jolie, Brad Pitt, Daniel Craig, Jessica Alba, Johnny Depp, Keira Knightley, Natalie Portman, Scarlett Johansson

A empireonline.com látogatói szerint Angie a legdögösebb filmsztár, őt követi Natalie Portman a második helyen, míg Daniel Craig a harmadik rekeszben csücsül :-) Brad Pitt csak a 7. lett!!! A szavazó hölgyeket úgy tűnik nem fogta meg a hűtlen sármőr... Keira Knightley is a listán van... láthatóan a szavazók nagy része szereti a zörgő csontú hiszti-tyúkokat. Nem vagyok szakavatott a kérdésben, de az biztos, hogy ha az a nő szexi, akkor Kelemen Anna még szűz!!!

Átlag: 4.4 (24 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji