Horváth Éva

Bálozás hazai módra

Rubint Réka, Király Linda, Horváth Éva, Kiszel Tünde

Az idei bálszezon kiemelkedő karakterei nem véletlenül érdemelték ki ezt a "kitüntető figyelmet", ugyanis a ruhakölteményeik magukért beszélnek. Kiszel Tüdnde habcsók kreációja már senkit sem lep meg, szinte már fura lenne, ha kicsit izlésesebben jelenne meg egy-egy összejövetelen. Rubint Réka ruhájára a "báli-ruha" kifejezés kicsit erős, inkább a "báli-mini" szó illene a flatni ruhafecnire.
Viszont Király Linda és Horváth Éva rucija messze hozza a csinos-elegáns-stílusos vonalat... bravo lányok!

Átlag: 3.7 (19 szavazat)

Horváth Éva 10 intim titka

Horváth Éva

A csinos műsorvezetőnő őszintén vall magáról, íme 10 dolog, amit eddig biztosan nem tudtunk róla:

1. Szétszórt vagyok és szeleburdi. Állandóan csetlek-botlok, még a sima aszfalton is képes vagyok elesni. Legutóbb az Operabálban egy pohár itallal leöntöttem egy nagyestélyibe öltözött hölgyet. Nagyon szégyelltem magam.

2. Imádok vezetni, egy időben sűrűn állított meg a rendőr gyorshajtásért. Mindig tagadok, de hiába. A legcikibb az volt, amikor lejárt a forgalmim, amit persze nem vettem észre és megbüntettek.

3. Szeretek csókolózni. 16 évesen történt meg először, de nem lehetett valami izgalmas, mert nem hagyott bennem mély nyomokat. A csók partnerfüggő, így ha kedvesem nem ilyen típus, nem erőltetem.

4. Hús- és szalonnafüggő vagyok. Mindennap eszem húst, nem bírom ki nélküle. Még desszertnek is májkrémet kanalazok. A kedvencem az oldalas, jó szaftosan.

5. Utálom a háztartási munkát, csak vasalni szeretek. A portörölgetés viszont a legnagyobb büntetés. Valószínűleg azért, mert gyerekként ez volt otthon a feladatom és egyenként le kellett szedni mindent a szekrényről. Most van segítségem, így ezzel nem kell bajlódnom.

6. Gyerekként verekedős voltam, bárkit megvédtem. A fene nagy igazságérzetem miatt mindig képes voltam harcba szállni. Ma már igyekszem elkerülni a konfliktusokat. A legjobb megoldás erre a megfelelő kommunikáció, már ha az illető alkalmas rá.

7. Nem vagyok babonás, pedig ez nagyon trendi dolog lett. Soha nem fordultam vissza fekete macska miatt. Sok esküvőn jártam, ahol én kaptam el a menyasszony csokrát és lám még mindig nem keltem el. Ha viszont hulló csillagot látok, kívánok valamit, de akkor is megfogom a gombom, ha meglátok egy kéményseprőt.

Átlag: 4.1 (44 szavazat)

Horváth Éva lepukkant cipője

Horváth Éva

Jó kis bukta!!! Horváth Éva lestrapált cipőben vezette az RTL Klub Reggelijét. Már egy rendes cipőre sem futja Évinek?

Saját bevallása szerint a cipőt fél évvel ezelőtt vette, körülbelül háromszor volt rajta, tehát nem arról van szó, hogy rongyosra hordta volna, csupán a bőrtalp meglehetősen érzékeny…

Átlag: 3.6 (37 szavazat)

Az idei trend: a fekete kán-kán

Liptai Claudia, Zimány Linda, Horváth Éva

Liptai Claudia, Zimány Linda és Horváth Éva közös nevezőre jutott.... ami az öltözködést illeti. Mindhárom hölgy a fekete kán-kán ruhára szavazott az idén... ezzel megpecsételve a 2009-es évi divatot. Tehát, ha ilyen stílusú ruhát választunk, nem tévedhetünk ;-)

Átlag: 3.8 (43 szavazat)

Operabál 2009

Schobert Norbert, Rubint Réka, Horváth Éva, Szekeres Nóra, Kiszel Tünde

Az idén is megrendezésre kerülő – hagyománynak számító – budapesti Operabál az elegancia jegyében zajlott. Mindenki jelen volt, aki ma számít a magyar közéletben... és az is, aki jegyhez jutott :-)
Schobert Norbert és Rubint Réka, Horváth Éva, Kiszel Tünci, Szekeres Nóri... hogy a javát említsem....
Nóri ruhája fantasztikus volt, egy törtfehér kreáció, ami nagyon jól állt neki, Réka lila-rózsaszín ruhája a cici kiemelésre hajtott, Éva a visszafogott eleganciát lovagolta meg, Tünci pedig ismét hozta a formáját... a kanárisárga tütü magáért beszél :-)

Átlag: 3.5 (34 szavazat)

Kipottyant Horváth Éva cicije

Horváth Éva

A 2009-es Story gálán Horváth Éva dögös rucija lekívánkozott a csinos műsorvezetőről... induláskor még minden rendben volt, ill. minden ott volt, ahol kellett... majd a party alatt le-le csúszott a kicsike, mígnem volt egy pillanat, amikor majdnem kikandikáltak a bimbócskák is, de Éva még időben elkapta... a férfi jelenlévők nagy sajnálatára

Átlag: 4.2 (33 szavazat)

Dér Heni kontra Horváth Éva

Dér Heni,Horváth Éva

Bikinis csajok, szexi idomok és egyre fülledtebb a levegő... Dér Heni és Horváth Éva is tiszteletüket tették az eseményen, és szó se róla, elég alulöltözötten :-) és persze rögtön beindult a találgatás.... vajon melyik a dögösebb??? a fiatal pipi, vagy a tapasztalt husi???

Átlag: 4.4 (57 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji