Galambos Dorina

Sugarbird bemutató sztárparádéval

Galambos Dorina, Szorcsik Viki

Sugarbird kreációkban vonultak napjaink ismert arcai... többek között Szorcsik Viki és Galambos Dorina is. Viki szinte tündökölt, viszont Dorina arckifejezése közel sem volt mondható bájosnak... kicsit krampuszosra sikeredett az a mosoly, de a rucik kifogástalanul álltak rajta :-)

Átlag: 3.2 (23 szavazat)

Galambos Dorina szép lenne???

Galambos Dorina

Dorcsika, hát köztünk legyen szólva, nem az a baba-szépség... és talán ezek a spéci-cuccok sem éppen előnyösek neki...de hát kinek a pap, kinek a papné... Minden esetre Barnának bajön a csajszi és ez a lényeg, nemdebár?

Átlag: 2.7 (29 szavazat)

Galambos Dorina egyéni stílusa

Galambos Dorina

Dorina stílusa annyira egyedi, mint Kelemen Anna cicijei... a Megasztáros pacsirta szeret a stílusos nő szerepében tetszelegni... csak kicsit utánzás szaga van az egésznek... Nagyon Gwen Stefani style az összkép... és gondolom, hogy nem Gwen az, aki Dorinát másolja...

Átlag: 3.6 (19 szavazat)

Galambos Dorina bemutat

Galambos Dorina

Dorina arról híres, hogy nem rejti véka alá véleményét... a temperamentumos hölgynek azonban valaki megsúghatná, hogy nem áll jól neki, ha a csinos, kis piros körömlakkos kezecskéivel ilyet mutat... elég közönségesnek hat..

Átlag: 3.4 (14 szavazat)

Galambos Dorinát bekapta a ruhásszekrény

Galambos Dorina

Más magyarázatot ugyanis nem találok arra, hogy mi ez a sok, látszatra össze nem illő, ruhadarab az énekesnőn... persze, egyedi meg minden, de talán nem sértem a sok "egyedi" embert, ha azt mondom, hogy Dorina lehetne ízlésesen is egyedi, mindenféle papagáj-effektus nélkül...

Átlag: 3.5 (13 szavazat)

Pély Barna rajong a cicikért

Pély Barna és Galambos Dorina

Barna sosem tagadta, hogy szereti az élet buja dolgait + egy kis alkohol + Dorina cicije és már szépen is állunk

Átlag: 4 (29 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji