Eva Longoria

Eva Longoria pénzhez jutott

Eva Longoria

A született feleség most sem hazuttolta meg önmagát... pénzhez jutott és olyan határtalanul boldog lett ettől a dologtól, hogy azonnal a cici-tartójába gyürkélte, nehogy valaki esetleg szemet vessen a zsíros csekkre... Kedvenc kis feleségünk persze nem saját célokra költi majd el ezt a pénzt, hiszen ez egy - Eva által támogatott - alapítvány kapja a zöld dolcsikat... Eva csupán az, aki átvette az összegyűlt adományt, hogy továbbítsa a rendeltetési helyére... bár, amilyen bolodog lett a pénztől... reméljük révbe ér....

Átlag: 4.5 (24 szavazat)

Sztár-nász

Hajdú Péter, Sarka Kata , Ábel Anita, Ördög Nóra, Christina Aguilera, Eva Longoria, Salma Hayek,Avril Lavigne

Az elmúlt évek legnagyobb esküvői: Hajdú Péter és Sarka Kata szándékos felhajtás közepette mondta ki a boldogító igent, ugyanis büszkén vállalták, hogy erre az emlékezetes eseményre nem sajnálják a pénzt. Kata ruhája 2 millió volt és a több mint 400 meghívott a Hilton Hotelben bulizott. Pl.: Medgyessy Péter és nevelt lánya, Tornóczky Anita, Doszpot Péter. Továbbá olyan hírességek, mint Dévényi Tibor, Varnus Xaver, Csisztu Zsuzsa, Juszt László, Medveczky Ilona, Koós János, Orosz Barbara, Hajas László, Zoltán Erika, vagy épp a Schobert házaspár. Péter egy közel húsztagú fúvós zenekart szerződtetett, rózsaszirmok kiszórása bérelt helikopterből történt és a friss házasokat elszállító oldtimer Mercedes sem volt apró pénz…
Ábel Anita és párja a nyilvánosság teljes kizárásával, rendőri biztosítás mellett esküdött egymásnak örök hűséget. A menyasszony tanúja Csonka András volt, aki évek óta jó barátja Anitának. A lagzin számos híresség is részt vett…
Ördög Nóra a múlt évben mondta ki a boldogító igent Rubin Kristófnak. Nóra és párja Mórahalmon rendezte meg a polgári esküvőt és Nóri menyasszonyi ruháját Náray Tamás tervezte… Igaz, az idén elváltak, de az esküvő ízléses és szép volt….
Christina Aguilera és, a zenei producer, Jordan Bratman 2005-ben állt az oltár elé. Az In Touch amerikai magazin szerint a legszebb menyasszonyi ruhája, ebben az évben, Christina Aguilerának volt, aki Christian Lacroix kreációját viselte. Az esküvői ünneplés több mint három napig tartott: Csütörtök este wellcome partit tartottak, pénteken, az esküvő előestéjén a pár a Napa Valley-i Auberge Du Soleil japán stílusú termében adott partit a vendégseregnek. Végül szombaton, 2005. november 19-én, 125 fős vendégsereg ünnepelt az ifjú párral, akik a lemenő nap fényében, zsidó szertartás szerint kötöttek házasságot.

Átlag: 4.2 (45 szavazat)

Eva Longoria fákat ültet

Eva Longoria

Eva Longoria egyik interjújában bejelentette, hogy nem több, és nem kevesebb, mint 500 fát fog az idén elültetni Barack Obama, új amerikai elnök, tiszteletére. Eva ezzel a gesztussal szeretné kifejezni nagyrabecsülését az új elnök munkája iránt... hát, majd odafigyelünk és átszámoljuk azokat a fákat... :-)

Átlag: 4.4 (14 szavazat)

Golden Globe 2009

Eva Longoria,Kate Winslet,Eva Mendes,Anne Hathaway,Vanessa Hudgens,Jennifer Lopez,Zac Efron,Brangelina

A 2009-es Golden Globe is a megszokott pompában zajlott. A divattervezők fantáziája szárnyalt és itt az eredmény...
Nektek meg egy kis ízelítő...
Eva Longoria Reem Acra, Kate Winslet Yves Saint Laurent, Eva Mendes Christian Dior, Anne Hathaway Armani kreációban pompázott. Angelina és Brad is jelen voltak, Vanessa Hudgens és Zac Efron is mint egy pár jelent meg a neves eseményen. Az est koronázatlan királynője Jennifer Lopez volt. Fantasztikusan szexi ruhában jelent meg, csak nemrégen szült, de az alakja mégis kifogástalan...

Átlag: 4.2 (35 szavazat)

Eva Longoria fazont váltott

Eva Longoria

Eva cicára rá sem lehet ismerni, új stílus, új frizura... azt mondják, hogy egy nő, akkor vált ilyen drasztikusan, amikor elégedetlen az életével és bár nagy fordulatot nem mer csinálni, de kicsiben azért változtat.... ez lehet Evaval is? a pletykák szerint férjével nagy problémáik voltak, ha minden igaz egy másik nővel cicázott és persze ország-világ megtudta, Eva meg süllyedt a szégyentől... babát is szerettek volna, de az sem akar összejönni... szóval irány a hajszobrász, de meg kell hagyni, jól áll neki az új irány...

Átlag: 4.7 (32 szavazat)

Eva Longoria mindenevő

Eva Longoria

... és ez természetesen nem a színésznő által elfogyasztott ételre utal, hanem arra a megszámlálhatatlanul sok rucira, ami már átment a kezei között... és a legszebb az egészben az, hogy a legtutibb darabokért még csak fizetnie sem kellett, mert a nagyobb divatházak szerint jót tesz az üzletnek, ha Eva olykor-olykor az ő ruháikban tündököl. Szóval volt itt már Armani, Gucci, Prada és még vagy egy tucat neves divatház, akik megdobták Longoria-Parker asszonyt egy-két "ronggyal"...volt itt már bunda, kis- és nagyestélyi, cipők, ékszerek... minden, amit Eva meg tudott emészteni :-) és állíthatom, hogy a nőci mindenevővé nőtte ki magát :-) és még ezek után mi, földi halandók, azon csodálkozuk, hogy mennyi nyerő cucca van???

Átlag: 4.6 (37 szavazat)

Cannes-i trendy 2008

Angelina Jolie,Monica Bellucci,Natalie Portman,Gwyneth Paltrow,Cate Blanchett,Eva Longoria,Natalie Portman,Penelope Cruz

A Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál az idén is megrendezésre került és előreláthatóan szépszámmal képviseltette magát a filmes szakma színe-java... valóságos sztár-özön hullámzott végig a vörös szőnyegen. Angelina Jolie már szinte nem is ment, inkább csak gurult... a pletykák szerint a fesztivál első napján egyedül jelent meg, Brad csak később csatlakozott hozzá... ha minden igaz, ez azért történt, mert a Pitt-Jolie poronty, Shiloh Jolie-Pitt, indulás előtt az őt szeretgető apukáját lepisilte, így Brad-nek át kellett öltöznie... nagy késéssel ugyan, de végül befutott... :-)
A ruha-parádé magáért beszélt, a többnapos rendezvénysorozaton a hírességek kedvükre cserélgethették a méregdrága cuccok tömegeit... a legtutibb Eva Longoria volt, de Monica Bellucci, Natalie Portman, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Penelope Cruz is hozta a formáját... Cate Blanchett-nek pedig külön gratula, mivel ilyen kevéssel a szülése után szinte teljesen visszanyerte eredeti alakját!

Átlag: 4.5 (20 szavazat)

Eva Longoria bikiniben

Eva Longoria

Eva-t lesifotósok hada követi, bárhová is megy... a napokban is lencsevégre kapták egy óvatlan pillanatban, amikor a strandon tutira kenegette magát :-) egy picit lecsúszott a bugyikája... de nem gond, nincs mit takargatnia :-) és a tetkói is kifejezetten dögösek!!!

Átlag: 4.3 (37 szavazat)

Címlap lányok

Victoria Beckham,Eva Longoria,Jennifer Aniston,Keira Knightley,Nicole Kidman,Jennifer Lopez,Katie Holmes

Néhány pletyka-morzsa a hölgyekről. Hogyan élnek? Mit szeretnek? Mik a titkaik?
Victoria Beckham például nagyon is jól megvan, köszöni szépen. Napi 24 órába vásárol, a cipőkre van kispecializálódva, a pletykák szerint minimum napi 5 új cipőt visz haza és akkor is megveszi a kiszemelt példányt, ha az esetleg nem jó a lábára. De, hogy minek??? Eva Longoria a táskákra esküszik, ő azokat gyűjti, de mostanság az új, mexikói jellegű, éttermével van elfoglalva, így a táskák most háttérbe szorultak.
Keira Knightley a nyilvános dühkitöréseivel tartja magát szinten, nem tagadja, sőt büszkén vállalja, hogy ő ezzel módszerrel vezeti le a feszültséget és az őt ért inzultusokat. Minden elismerésem az őt körülvevő embereké!
Jennifer Aniston mostanság állandó szereplője a bulvár híreknek. Ha Brad Pitt és Angelina Jolie neve szóba kerül, akkor legtöbb esetben Jenn is beleszövődik a story-ba, pedig másra sem vágyik, minthogy békén hagyják. Már évek óta elvált Bradtől és felépítette a saját életét, de mégsem szállnak le róla.
Nicole Kidman mostanság terhességével kapcsolatban van a címlapokon, egyre jobban látszik rajta, hogy jön a baba és már arról folynak a találgatások, hogy kisfia avagy kislánya lesz-e a színésznőnek.
Reese Witherspoon nehéz időket élt át az utóbbi hónapokban. Szakmai sikerei mellett a házassága tönkre ment és elváltak férjével. Most arról megy a találgatás, hogy ki az új pasija.
Jennifer Lopez, pedig most éli legboldogabb napjait. Nemrégiben életet adott ikreinek és most csak velük foglalkozik. A pletykák szerint a picik tölgyfa bölcsőben pihennek, aranyozott, gyémánt csörgővel játszanak és Tom Cruise lesz a keresztapjuk.

Átlag: 4.2 (22 szavazat)

Luxus gardróbok

Nicky Hilton, Eva Longoria,Mariah Carey

Nicky Hilton, Eva Longoria és Mariah Carey nem akármilyen gardróbbal büszkélkedhet. A divat mániás hölgyek ész nélkül vásárolják a drágábbnál drágább ruhákat, cipőket, táskákat... Eva és Nicky ruhatára is grandiózus, de Mariah még őket is lekörözi. Az énekesnőnek ugyanis csak cipőből több ezer pár van, kb. ugyanennyi táskával... a képen látszik is, hogy Mariah "cipős-szekrénye" akkora, mint egy jólmenő cipőüzlet és akkor a ruha gyűjteményéről még nem is beszéltünk... az ugyanis akkora, hogy egy közepes nagyságú ház méreteivel rendelkező gardróbban kap helyet...

Átlag: 4.2 (28 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji