Debreczeni Zita

Debreczeni Zita betöltötte a 30-at!

debreczeni-zita-30-eves-pletyka.jpg

Zita a bűvös, 3. x-be lépet egy stílusos party keretein belül. Nem lehet mondani, hogy nem adta meg a módját... sztár vendégek, csini torta, ajándék-eső! Természetesen az ünnepelők között volt Zimány Linda is, aki  - a képek tanulsága szerint - kirobbanó formában volt. Az ajándék hegyek között mazsolázva olyan dolgokat is fellelhetünk, mint közlekedési tábla, életnagyságú Zita-szobor és egy "Dirty 30" feliratú póló....

Átlag: 2.8 (15 szavazat)

Bódi Sylvi felháborodott

Bódi Sylvi, Debreczeni Zita

Bódi Sylvi bepöccent Debreczeni Zitára. A szexi nyuszinak rosszul esik, hogy Zita az Otthon magazinban úgy mutatta be volt párja, Kedves Ferenc otthonát, mintha a saját érdeme lenne a luxuslakás berendezése. Sylvi szerint Zita ferdít, lakásban ugyanis minden az ő ízlését dicséri. Sylvi nem érti Zitát, hogy hogyan van képe a lakással büszkélkedni, és úgy előadni, mintha az az ő munkája lenne, holott, mikorra ő odakerült – Feri házába és ágyába – akkorra az már be volt rendezve.
Sylvi szerint nem ez volt az első eset, hogy Zita idegen tollakkal ékeskedett. Szerinte ugyanis Zita lekoppintotta már egy-egy nyilatkozatát is…

Átlag: 3.3 (44 szavazat)

Hazai ki-kivel

Hajdú Péter,Bochkor Gábor,Debreczeni Zita,Csisztu Zsuzsa,Dobó Kata,Bódi Sylvi,Molnár Anikó

Hazánk celebjei is megérik a pénzüket... Hollywoodot megszégyenítő módon megy az “egyik ágyból ki, a másikba be” játék. Összegyűjtöttük a legnagyobb trófeagyűjtőket:

Hajdú Péter, műsorvezető, olyan nőket tudhat a háta mögött, mint például a Szomszédok Julcsijaként megismert Ábel Anita, a Big Brotherben debütáló Horváth Zsanett ill. a 90-es évek szépségideálja, Bálint Antónia. Végül Sarka Kata lett a befutó, aki kislányt szült neki.

Bochkor Gábor, Sláger Rádió műsorvezetője. Ágyában Csisztu Zsuzsa, Dobó Kata mellett Tornóczky Anita, Osvárt Andrea és Molnár Anikó is megfordult. Végül Várkonyi Andrea mellett kötött ki, aki egy kislánnyal ajándékozta meg.

Debreczeni Zita is Majka figyelmében sütkérezhetett egy ideig. A modell egyébként a műsorvezető Harsányi Leventét hagyta ott Majka miatt. Jelenleg Kedves Ferenc milliárdos üzletember oldalán fényképezik, aki egyébként a playmate Bódi Sylvi exe.

Na, de ki tudja ezt már kibogozni....

Átlag: 3.9 (35 szavazat)

Hárman párban

Zimány Linda, Dukai Regina, Debreczeni Zita

Magyarország elsőszámú szex-bombái egy naptáron pózolnak!!! Minden elismerés az értelmi szerzőnek, ezekből a csajokból egy darab is tuti, nade, hogy 3!!!! Saját bevallásuk szerint szégyenlősek és nem szívesen meztelenkednek nyilvánosan.... ha ezek ilyenek, amikor szégyenlősek, akkor milyenek lehetnek bevadulva???? ááááúúúúú.....

Átlag: 3.8 (47 szavazat)

Zimány Linda és Debreczeni Zita flancolnak

Zimány Linda, Debreczeni Zita

A két csini hölgyikéről köztudott, hogy kétszer nem veszik fel ugyanazt a ruhát... talán annyira büdös lesz a ruha az egyszeri hordástól, hogy utánna már egyszerűen hordhatatlan és mehet a kukába?... lányok, ha ennyire erős a testszagotok, akkor nem a ruhákat kellene cserélni, hanem egy jobb dezodort venni :-)

Átlag: 3.2 (34 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji