David Beckham

David Beckham és Victoria Beckham kislánya, Harper

David-Victoria-Beckham-Harper-pletyka.jpg

A focista egy újabb gyermekkel és egy újabb tetoválással lett gazdagabb: ezúttal újszülött kislánya, Harper nevét varratta magára.
Beckham olyannyira el van ragadtatva nemrég született kislányától, hogy magára varratta a Harper nevet, mely a bal kulcscsontja felett kapott helyet.

Victoria viszont szebbnél szebb pici ruhácskákba öltözteti legújabb babáját. A kicsi Harper a legjobban öltözött babák soraiban élmezőnybe került!

Átlag: 3.9 (20 szavazat)

A Beckham vityilló

Victoria Beckham,David Beckham

A híres Beckham család nem aprózza, ha házikóról van szó... amikor David és Vic átköltözött a gyerekekkel Amerikába, nem is volt kérdés, hogy Los Ageles legpazarabb villái közül választják majd ki a családi fészket... a pletykák szerint Victoria ragaszkodott a lehető legdrágábbhoz, ezzel is megalapozva elegáns belépőjét a nyugati parti elit körökbe...
És meg is vették az egyik legpazarabbat a környéken... a képek magukért beszélnek...

Átlag: 4.7 (31 szavazat)

David Beckham szereti a formás popókat

David Beckham

A sztárfocista sosem tagadta, hogy a női szépség őszinte csodálója, mégis az utóbbi időben úgy tűnt, hogy Victoria példás férjet faragott belőle... vagy mégsem??? Na, azért David nem a megtestesült gonosz, mert néha-néha félre kacsint... a meglepő az, hogy nem a csontos fenekeket kukkolja (amilyen Victoriának van), hanem pont a húsos, combos csibéket nézegeti... úgy tűnik, hogy elege van az otthoni szúrós "leves-csont"-ból... inkább kissé zsírosabb falatokat szopogatna :-)

Átlag: 3.6 (25 szavazat)

Páratlan párosok

Victoria Beckham,David Beckham,Jennifer Aniston,Angelina Jolie,Brad PItt,George Clooney,Tom Cruise,Katie Kolmes

Itt vannak mindjárt Beckham-ék. A dögös "házas-páros" kedvelt média célpont. A pletykák szerint azonban az ő mindennapjaik sem éppen mesébe illőek, mivel elegük lett Hollywoodból és Anglia után vágyakoznak, csak ott a bibi, hogy Davidet köti az 5 éves szerződés, így maradniuk kell... Azután ott van a Jennifer Aniston és Angelina Jolie "páros"...hát ők is elég sokat vigyorogtak együtt a címlapokon, na nem egyszerre ültek modellt ugyanis Brad Pitten meghúzták egymást és ha azt mondom, hogy szívből utálják egymást, akkor még a közelében sem járok az igazságnak... És ha már Brad Pittnél tartunk ő is gyakori vendég a címlapokon és szerencsére nemcsak a fennt említett hölgyek kapcsán :-) hanem George Clooney-val való barátsága miatt is olykor-olykor felbukkan a szép fiú az újágokban...És persze nem feledkezhetünk meg Cruise-ékról sem, akik körül is állandóan történik valami. Ott volt például Tom "meleg-botránya", na meg a megdöbbentő hírek kislányáról, Suriról, aki hihetetlen módon el lett kényeztetve... hát, érdekes kis társaság :-)

Átlag: 4.2 (23 szavazat)

Victoria Beckham belevágott a póló üzletbe

Victoria Beckham, David Beckham

A Posh Spice-t - saját bevallása szerint - mindig nagyon érdekelte a divat világa. A pletykák szerint, azért is nem folytatta énekesnői karrierjét, mert a divat bizniszben szeretne inkább érvényesülni. Na, és már itt is az első kollekció, első darabja! Bár szerintem Vic nem éppen erre gondolt, amikor divattervezői álmokat szövögetett... Egy szürke póló, amin Vic csupaszon pózol... na, tréfát félre téve... igen viccesnek találom, hogy pont az ő átszabott, toldozott-foltozott testével kampányolnak a bőrrák ellen... már az is kész orvosi csoda, hogy ennyi "plasztik-beavatkozás" után még egyben van a hölgy. De bár a kölni üzlet jól jövedelmez a Beckham családnak, lassan David-nek is összespórolnak egy ráncfelvarrást :-)

Átlag: 3.6 (16 szavazat)

Victoria Beckham fotóalbuma

Victoria Beckham,David Beckham

Posh Spice gyakra beképzelt p*csának tűni, de nem szabad csak a látszatból ítélni. Például ezeken a képeken nagyon rendes csajszinak látszik. A legfelső képsorban Daviddel látható, amikor még még jártak, majd a nászúton és amikor Vic először terhes volt. A középső képsorban a bal szélsőn Vic és elsőszülött kisfia látható, majd a Beckham család :-), végül Vic és kisfia. A legalsó sorban a bal oldali képen látható, hogy a Spice Girls tagok honnan indultak, majd még egy kép Vicről és Brooklinról. Kedves képek ...

Átlag: 4.3 (22 szavazat)

Victoria Beckham férjéből is divat majmot csinált

Victoria Beckham

Vic férjét is kiforgatta a négy sarkából. Davidet már régen nem sportolói tevékenysége miatt emlegetik, hanem a cuki cuccai miatt... asszonykájának nem tud parancsolni, inkább beöltözik bárminek: angol lordnak, koporsó ügynöknek... csak Vic ne szórja a hisztit

Átlag: 3.1 (17 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji