Bochkor Gábor

Hazai ki-kivel

Hajdú Péter,Bochkor Gábor,Debreczeni Zita,Csisztu Zsuzsa,Dobó Kata,Bódi Sylvi,Molnár Anikó

Hazánk celebjei is megérik a pénzüket... Hollywoodot megszégyenítő módon megy az “egyik ágyból ki, a másikba be” játék. Összegyűjtöttük a legnagyobb trófeagyűjtőket:

Hajdú Péter, műsorvezető, olyan nőket tudhat a háta mögött, mint például a Szomszédok Julcsijaként megismert Ábel Anita, a Big Brotherben debütáló Horváth Zsanett ill. a 90-es évek szépségideálja, Bálint Antónia. Végül Sarka Kata lett a befutó, aki kislányt szült neki.

Bochkor Gábor, Sláger Rádió műsorvezetője. Ágyában Csisztu Zsuzsa, Dobó Kata mellett Tornóczky Anita, Osvárt Andrea és Molnár Anikó is megfordult. Végül Várkonyi Andrea mellett kötött ki, aki egy kislánnyal ajándékozta meg.

Debreczeni Zita is Majka figyelmében sütkérezhetett egy ideig. A modell egyébként a műsorvezető Harsányi Leventét hagyta ott Majka miatt. Jelenleg Kedves Ferenc milliárdos üzletember oldalán fényképezik, aki egyébként a playmate Bódi Sylvi exe.

Na, de ki tudja ezt már kibogozni....

Átlag: 3.7 (43 szavazat)

De hát mi szeretjük egymást!

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor

A napokban látott napvilágot egy hazai bulvárlapban az a cikk, miszerint Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor a szakítás szélén állnak. Erre, hogy pikánsabb legyen a dolog az érintettek rögtön leforgattak egy "mi igenis szeretjük egymást " videót, amit egy kereskedelmi tv esti pletyka adásában be is mutattak.

Na nem kell semmi rosszra gondolni, nagyon édes volt a kisfilm, de lagalább annyira mű, mint Rubint Réka cicije .... 

Átlag: 3.3 (18 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji