Bódi Sylvi

Bódi Sylvi felháborodott

Bódi Sylvi, Debreczeni Zita

Bódi Sylvi bepöccent Debreczeni Zitára. A szexi nyuszinak rosszul esik, hogy Zita az Otthon magazinban úgy mutatta be volt párja, Kedves Ferenc otthonát, mintha a saját érdeme lenne a luxuslakás berendezése. Sylvi szerint Zita ferdít, lakásban ugyanis minden az ő ízlését dicséri. Sylvi nem érti Zitát, hogy hogyan van képe a lakással büszkélkedni, és úgy előadni, mintha az az ő munkája lenne, holott, mikorra ő odakerült – Feri házába és ágyába – akkorra az már be volt rendezve.
Sylvi szerint nem ez volt az első eset, hogy Zita idegen tollakkal ékeskedett. Szerinte ugyanis Zita lekoppintotta már egy-egy nyilatkozatát is…

Átlag: 3.3 (45 szavazat)

Hazai ki-kivel

Hajdú Péter,Bochkor Gábor,Debreczeni Zita,Csisztu Zsuzsa,Dobó Kata,Bódi Sylvi,Molnár Anikó

Hazánk celebjei is megérik a pénzüket... Hollywoodot megszégyenítő módon megy az “egyik ágyból ki, a másikba be” játék. Összegyűjtöttük a legnagyobb trófeagyűjtőket:

Hajdú Péter, műsorvezető, olyan nőket tudhat a háta mögött, mint például a Szomszédok Julcsijaként megismert Ábel Anita, a Big Brotherben debütáló Horváth Zsanett ill. a 90-es évek szépségideálja, Bálint Antónia. Végül Sarka Kata lett a befutó, aki kislányt szült neki.

Bochkor Gábor, Sláger Rádió műsorvezetője. Ágyában Csisztu Zsuzsa, Dobó Kata mellett Tornóczky Anita, Osvárt Andrea és Molnár Anikó is megfordult. Végül Várkonyi Andrea mellett kötött ki, aki egy kislánnyal ajándékozta meg.

Debreczeni Zita is Majka figyelmében sütkérezhetett egy ideig. A modell egyébként a műsorvezető Harsányi Leventét hagyta ott Majka miatt. Jelenleg Kedves Ferenc milliárdos üzletember oldalán fényképezik, aki egyébként a playmate Bódi Sylvi exe.

Na, de ki tudja ezt már kibogozni....

Átlag: 3.7 (43 szavazat)

Bódi Sylvi trükkjei

Bódi Sylvi

A szexi sztárt sokan irigylik alakja miatt, pedig szerinte nem nagy mutatvány a dolog, ha jó az "alapanyag".... Sylvi édesanyjától örökölte tökéletes alakját és persze emellett edzésekre jár, és arra is ügyel, mit eszik... és! hetente kétszer hastáncórára jár, ahol nem csupán a csábítás kifinomult fortélyait sajátítja el, hanem az izmait is jól megdolgoztatja.
És mindezen kemény munka után Sylvié a pálya, a pasik a lábai előtt hevernek... és amikor megvan a kiszemelt szerencsés - saját bevallása szerint - a következő tételeket követi :

1. Ne féltékenykedj!
2. Éld meg a nőiességedet!
3. Ne faggasd, ha nem akar beszélni róla!
4. Ne akard birtokolni, korlátozni!
5. Kényeztesd apró figyelmességekkel!

És tuti a siker!- mondja Ő. Ja! Kivel is jár éppen????

Átlag: 3.8 (73 szavazat)

Bódi Sylvi 2008-ban is a szögön lóg

Bódi Sylvi

... na persze csak naptár formájában. Uraim, itt egy kis ízelítő a szexi modell 2008-as naptárképeiből....

Átlag: 3.6 (45 szavazat)

Bódi Sylvi kopasz

Bódi Sylvi

A csini modell nem mindennapi sérót vágatott... lehet, hogy ez valaki szerint szexi, de szerintem ennek a "frizurának" csak egy pozitívuma van: a Nap állását mindig meg lehet állapítani a feje tetején :-) fujjjj... Sylvi....

Átlag: 2.5 (42 szavazat)

Bódi-volán

Bódi Sylvi

Sylvi és barátnői belevetették magukat az éjszakai életbe egy luxus-limó fedélzetén... szexi ruhák, kacér mosoly és egy tuti verda...a pasik meg csak úgy hullanak, mint a legyek...

Átlag: 3.2 (34 szavazat)

Bódi Sylvi csaposnak állt

Bódi Sylvi

Sylvi új szerepkörben! A szexi csajszi kipróbálta magát, mint csapos.... kétség sem fér hozzá, hogy vagy a zsigereiben van a szakma vagy már csinálta régebben... ki tudja miből lett a cserebogár? :-)

Átlag: 3.1 (27 szavazat)

Bódi Sylvinek nem telik új ruhára

Bódy Sylvi

Sylvi az egyik képen volt kedvesével, Kedves Ferenccel, van. Ennek a kapcsolatnak már hónapok óta vége, tehát a kép még előbbről van. A másik képen Sylvi Zimány Lindával van, ez a kép ebben a hónapban készült. A képeken két közös dolog van, Sylvi és a ruhája... celeb körökben az elég gáz, ha már az embert a ruhájáról ismerik meg... a pletyka szerint Kedves Ferenc, aki egy dúsgazdag vállalkozó, újabban Debreczeni Zita modellel jár. Azóta Zita új, drága, márkás holmikat hord... Sylvi meg, az ex-barátnő, a "kedves-pénztárca" nélkül régi ruháiban pózol. Kérdezem én: hol van itt az igazság??? :-)

Átlag: 3 (28 szavazat)

Bódi Sylvi, rá sem lehet ismerni...

Bódi Sylvi

Sylvi elég gyűröttnek tűnik mostanában, táskás szemek, foltos arcbőr... túlhajszolt vagy csak sminkest kellene cserélnie? A korábbi képein ugyanis szuperül fest, de most rá sem lehet ismerni...

Átlag: 2.7 (28 szavazat)

Bódi Sylvi bepasizott

Bódi Sylvi

Azt beszélik, hogy Bódi Sylvi és Majka összemelegedtek... Többen látták őket, amint meghitten duruzsoltak és a kép is magáért beszél...

Átlag: 3.4 (14 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji