Ashton Kutcher

Valentin nap /Valentine’s Day - a hónap romantikus filmje

Anne Hathaway, Ashton Kutcher, Jennifer Garner, Jessica Alba, Jessica Biel, Julia Roberts

A film Los Angeles-i párok és szinglik szerelmi életének fordulópontjait mutatja be, melyekre természetesen a szerelmesek nagy napján kerül sor. Ennyi sztár egész biztosan még nem játszott együtt. A női oldalt Jessica Biel, Anne Hathaway, Jessica Alba, Julia Roberts, Jennifer Garner, Shirley MacLaine, Queen Latifah és Emma Roberts erősíti, míg a szerelmes férfiakat Bradley Cooper, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey, Hector Elizondo, Jamie Foxx és Carter Jenkins képviseli. Az egymást keresztező szerelmi történeteket a romantikus vígjáték nem kisebb szakembere, mint Garry Marshall (többek közt a Micsoda Nő! és a Neveletlen Hercegnő rendezője) fogja össze.

 


 

Átlag: 4.4 (16 szavazat)

Ashton Kutcher rövid pórázon van

Ashton Kutcher

A hírek szerint Demi Moore legújabb férjecskéjét,Ashton Kutchert, rövid pórázon tartja, amióta Ashton eltévejgett. Az eltévejedés oka Cameron Diaz volt. Többen látták Ashtont és Cameront együtt, meghitten... Nem csoda, hogy Demi közéjük csapott...

Átlag: 5 (4 szavazat)

A nagyi, a kisfiú és a szőke esete

A nagyi, a kisfiú és a szőke esete

Úgy tűnik vihar van a biliben. Na jó, most mindenki mondhatja, hogy amikor Moore kisasszony(45) kimondta a boldogító igent Kutcher úrnak(29), akkor ez is többé-kevésbé megjósolható volt, de azt senki sem tudhatta előre, hogy Diaz kisasszony(35) miatt tör ki a botrány. A hírek szerint Demi tombol férje és Diaz kisasszony a bimbózó románca láttán, a tilosban járó fiatalokat pedig egy kis szemérmetlenkedésen kaptuk ... te mit tennél Demi helyében?

Átlag: 4.3 (18 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji