Ördög Nóra

Ördögi hasonlóság :-)

Ördög Nóra,Voksán Virág

Ördög Nóri és Voksán Virág a Playboy gálán botlottak egymásba, ugyanabba a ruhába... Biztosan mindkettőjüknek egy picit kínos volt, de valószínű, hogy Nóri jobban a szívére vette a dolgot

Átlag: 3.6 (38 szavazat)

Ördög Nóri szexi és jegygyűrűt visel

Ördög Nóra

Tombol a szerelem Ördög Nóri és Nánási Pál között. A pletykák szerint olyannyira, hogy Nóri már az eljegyzési gyűrűt is megmutatta barátainak. A hír még nem lett hivatalosan megerősítve, de nyilvánosság előtt egyetlen pillanatra sem engedték el egymás kezét, és mind a kettőjük arca sugárzott a boldogságtól… szóval valami készülőben van.

A páros azért nem jelent meg eddig a nyilvánosság előtt, mert Nóri ki akarta várni, amíg hivatalosan is kimondják válását az RTL Klub producerével, Rubin Kristóffal.
Érdekes fintora az életnek, hogy Nóri és az exe továbbra is egy csatorna alkalmazásában állnak és nem kizárt, hogy fognak még együtt dolgozni… ahogy Nóri jelenlegi szerelme, Nánási Pál is együtt dolgozik saját exével Playboy-nál....

Átlag: 4.2 (26 szavazat)

Sztár-nász

Hajdú Péter, Sarka Kata , Ábel Anita, Ördög Nóra, Christina Aguilera, Eva Longoria, Salma Hayek,Avril Lavigne

Az elmúlt évek legnagyobb esküvői: Hajdú Péter és Sarka Kata szándékos felhajtás közepette mondta ki a boldogító igent, ugyanis büszkén vállalták, hogy erre az emlékezetes eseményre nem sajnálják a pénzt. Kata ruhája 2 millió volt és a több mint 400 meghívott a Hilton Hotelben bulizott. Pl.: Medgyessy Péter és nevelt lánya, Tornóczky Anita, Doszpot Péter. Továbbá olyan hírességek, mint Dévényi Tibor, Varnus Xaver, Csisztu Zsuzsa, Juszt László, Medveczky Ilona, Koós János, Orosz Barbara, Hajas László, Zoltán Erika, vagy épp a Schobert házaspár. Péter egy közel húsztagú fúvós zenekart szerződtetett, rózsaszirmok kiszórása bérelt helikopterből történt és a friss házasokat elszállító oldtimer Mercedes sem volt apró pénz…
Ábel Anita és párja a nyilvánosság teljes kizárásával, rendőri biztosítás mellett esküdött egymásnak örök hűséget. A menyasszony tanúja Csonka András volt, aki évek óta jó barátja Anitának. A lagzin számos híresség is részt vett…
Ördög Nóra a múlt évben mondta ki a boldogító igent Rubin Kristófnak. Nóra és párja Mórahalmon rendezte meg a polgári esküvőt és Nóri menyasszonyi ruháját Náray Tamás tervezte… Igaz, az idén elváltak, de az esküvő ízléses és szép volt….
Christina Aguilera és, a zenei producer, Jordan Bratman 2005-ben állt az oltár elé. Az In Touch amerikai magazin szerint a legszebb menyasszonyi ruhája, ebben az évben, Christina Aguilerának volt, aki Christian Lacroix kreációját viselte. Az esküvői ünneplés több mint három napig tartott: Csütörtök este wellcome partit tartottak, pénteken, az esküvő előestéjén a pár a Napa Valley-i Auberge Du Soleil japán stílusú termében adott partit a vendégseregnek. Végül szombaton, 2005. november 19-én, 125 fős vendégsereg ünnepelt az ifjú párral, akik a lemenő nap fényében, zsidó szertartás szerint kötöttek házasságot.

Átlag: 4.1 (47 szavazat)

Ördög Nóra válik

Ördög Nóra

Ördög Nóra és Rubin Kristóf házassága véget ért. A házaspár közeli barátja szerint másfél hónappal az esküvő után Nóra már csalta Kristófot, Nánási Pállal.
Az igazság gyorsan kiderült. Amikor Nóri lelepleződött férje előtt, akkor Kristóf megkérte őt, hogy költözzön el közös lakásukból.
Nóri nem sokáig búsult, mert két héttel a lebukása után már Miamiba utazott új szeretőjével. Ennyit a szende szüzikéről…..

Átlag: 3.3 (26 szavazat)
Tartalom átvétel

Besplatni Mali Oglasi u Srbiji